Now we are free

I skrivende stund sitter jeg og skriver stikkord til historie og filosofi-timen i mårra, da vi skal ha om og diskutere stoisisme, og hvordan stoisismen kommer frem i Gladiatoren. Jeg sitter da også og hører på Now We Are Free, av ingen ringere enn min kjære Hans Zimmer. Sangen er så fantastisk sterk. Spesielt i filmen da Juba graver ned de to dukkene til Maximus og sier "now we are free", mens sangen blir spilt. Hjelp, da må jeg bare grine. Hver eneste gang.

Uansett, høstferie. Jeg var hos tannlegen, IKEA, jobb i to dager, og på fjellet resterende dager. Det var fint. På fredag kommer Wenche for å montere ullgensern min! Satan som jeg gleder meg, men jeg gruer meg litt og. Når hu skal klyppe opp gensern, kommer jeg til å være så redd for at noe galt skal skje atte ja. Det skal uansett bli VELDIG godt å få den ferdig!

Som jeg nevnte sist; jeg har fått totalt dilla på Dexter. De fire dagene vi var på fjellet kjente jeg at jeg fikk abstinenser omtrent. Så nå er sesong to og tre kjøpt inn, og jeg har sett 7 episoder av den andre sesongen. Mer venter i kveld! Til og med på skolen i dag, kjente jeg at jeg nesten ble helt skjelven etter å se mer. lol.

"It'll be OK. I followed the code, the stalk was good. I'm just a little rusty since killing my brother. Or maybe I took pity on my victim. I mean sure, he's a heinous killer, but he also bumps into walls."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits