Epicness til tusen!

Åh, åh, åh Ringenes Herre er så fantastisk bra!!! Veit ikke hvor mange ganger jeg har skrevet det her, men det er jo bare fordi det er så fantastisk bra at det bare må poengteres i det uendelige! Ja, maratonet vi skulle ha var nå i helga, og halv seks på lørdagskvelden trappet Vegard, Sadik, Karen og Stina opp på døra mi. Vi lagde pizza og starta opp så fort vi kunne. Herre. Gud. Så. Ubeskrivelig. Bra! Det ble ikke like mye fangirling nå som da Karen, Stina og jeg hadde sist, og det trur jeg kanskje Vegard og Sadik skal være veldig glade og takknemlige for. Den sukkinga, oiinga og i det hele tatt sist var litt ekstremt. Men jeez, er ikke min skyld at Aragorn er så forbanna bra. Eller at Frodo og Sam er verdens søteste bromance. At Faramir er fantastisk søt og lett å synes synd på. At Gandalf er genial, og forholdet mellom Legolas og Gimli er så kult. Det er heller ikke min skyld at Éomer er så forbanna fin, og det hvert fall IKKE min skyld at Frodo drar fra Sam, Merry og Pippin på slutten av Atter en Konge. Ergo - det må være lov med litt fangirling. 


Uten å si noe mer om akkurat det og Aragorn, lar jeg dette superfine bildet si sitt og gjøre sitt til å poengtere mitt synspunkt på perfeksjon :) 

Men! Det som nesten var minst like bra som alle filmene, var på mårran i går. Sadik var den eneste som sov, og han "sov" ikke akkurat lenge heller. Stakkars gutten, ikke sett Ringenes Herre før, så blir han kasta inn i et maraton med fire stykker som har sett filma et ubeskrevelig antall ganger. Jo, kan vel si det sånn at alle var rimelig overtrøtte og lalline. Så da jeg satte ei hårspenne i håret til Vegard, og holdt han nede da Stina festa klypa si, med sløyfe, utstøtte han et hysterisk morsomt skrik! Det var totalt jentete, og vi begynte å gråte av latterkrampe. Neeei, det har vært en veldig, veldig koselig kveld. Hvis vi ser litt bortifra at før jeg la meg i går, hadde jeg vært opp i 36 timer og 30 minutter. Det verste av alt var at jeg våkna 1:40 i natt og var sikker på at jeg skulle opp... But still, det er så absolutt verdt det å være litt trøtt etter noe så bra! :DIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits