Finito!

I går satt jeg med særemne fra jeg kom hjem fra skolen til kvart over tolv på natta, nesten uten pauser. Jeg ble endelig ferdig, og det føltes så utrulig godt. Endelig ferdig med den "byrden". Ikke at det var så fælt, siden jeg virkelig elsker bøkene jeg valgte - nemlig Stormenes Tid av Ken Follett. De er rett og slett helt fantastiske! Men, og nå kommer det som virkelig, VIRKELIG er kult! Jeg sendte en mail til selveste Ken Follett for noen dager siden, og lurte på om han kunne komme med noen favorittsitater fra noen av personene i bøkene, sånn for moroskyld. Hadde aldri i min villeste fantasti trudd at han skulle komme til å svare på min lille ubetydelige forespørsel. Her er svaret jeg fikk fra han i dag:

Thank you for taking the time to let me know how much you enjoy my books. I was really pleased to hear it.

I'm afraid all my time is taken up with writing my next book at the moment, so I am unable to help you with this project. I wish you good luck with your assignment.

Thank you again for getting in touch.

Ken Follett
Hvor kult er ikke det der, må nå jeg spørre? Ken Follett, en verdenskjent forfatter som har solgt vanvittig mange bøker, svarte lille meg i lille Norge! Fikk nesten tårer i øya, og greier. Fantastisk. 

Åh, Jack <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits