Awesome!

Siden sist har det vært juleferie, noe som vil si at Vegard, Karen og jeg har vært i Zürich og har rukket å komme hjem igjen. Alt jeg kan si er wow... Fy søren så bra det var! Først må jeg bare si at jeg var veldig fornøyd med alle gaver jeg fikk til jul, som inkluderte blant annet tre superfine kopper fra Indiska, sengesett og håndkle i Marius-mønster og Petter Schjerven - Nostalgisk ordbok (som bare er totally awesome!). Har ikke fått prøvd sengesettet enda, men det kjennes fantastisk mykt og godt ut! 

Så, over til Zürich! Vi dro tidlig på mårran dagen før nyttårsaften, og på flyet fikk vi servert varm mat og sveitsisk melkesjokolade. Ah, Swiss Airline<3 Karen og jeg fikk litt panikk da kapteinen på norsk klarer å prestere å si med en glad stemme at "vi har kjempe vind nedover". Ehe, dette går jo bra, tenkte jeg, men på tysk hørte vi at det han mente var at vi hadde bra medvind, og det var jo bare topp! Da vi endelig kom fra, klarte vi å bruke to timer fra flyplassen og til hotellet, noe som med taxi ville ha tatt 15 min! Haha, men vi rota oss jo ikke bort, problemet var at i igrunn ikke visste hva noen ting het. Hotellet var fint og reint og ikke noe trøbbel der. 

Konserten med Eluveitie var jo samme dag, så vi prøvde å finne veien til konsertlokalet ganske kjapt etter å ha slappa av. Noe som gikk veldig greit, plutselig var vi der. Etter å ha gått masse rundt i litt mer lugubre strøk (les: sex-sjapper all over) endte vi opp i resturanten til lokalet konserten skulle være. Og for en konsert det var!!! Helt fantastisk! Det er da sett bort fra bandene som spilte før Eluveitie, det var ikke så veldig mye å skryte av etter min smak. Eneste var Korpiklaani som klarte å lage endel liv, ellers var det dødt gitt. 

Men da Eluveite kom på, jeezes, gåsehud-feeling nesten hele konserten. Både Vegard, Karen og jeg hadde jo et håp om at de skulle spille Quoth the Raven, noe de selvfølgelig gjorde! Og da var det gåsehud på høyt nivå! Herregud, hva kan jeg si? Fantastisk. Og en ting skal Sveits ha, de er et litt mer engasjert og livat publikum enn det traurige nordmenn ofte kan være på konserter! 

Selve turen var også knall! Vi kosa oss på Starbucks og med god mat hver dag. Har så absolutt hatt det koselig! Har tatt noen bilder, men får av en eller annen grunn ikke lagt de inn... Dunno why, men da jeg prøvde var det ingenting som reagerte og i det hele tatt, men da kommer det sikkert siden. Er jo forresten ikke så lenge til jeg skal til London med engelskklassa heller, når jeg tenker meg om. På mandag er det faktisk bare 5 uker til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits