Back in... business?

Æh, herregud. Er det mulig? Noen ganger lurer jeg litt på hvorfor jeg har denne bloggen her fortsatt, lol. Går jo en hel liten evighet mellom hver gang jeg våger meg inn hit, så ja, er ikke mye kontinuitet akkurat. Ser at sist jeg skrev var i januar... Vel, det jeg kan si er at det har skjedd veldig mye siden da! Det største som har skjedd er at jeg har vært i London med engelskklassa og har vært i Praha med noen venner. Og bare for å ha det klart - LONDON VAR HELT FANTASTISK!!! 

Har enda ikke helt kommet over alt det fantastiske vi gjorde, og det beste av alt - alt var obligatorisk, hihi! :D Hele den turen var så midt i blinken for meg og mitt at jeg ja... hadde det rimelig bra på den turen (minus et rett og slett jævlig hotell..)! Lise, Margrete, læreren vår og jeg var på Foyles, som mildt sagt er en gigasvær bokhandler. Det var veldig awesome, men ikke like awesome for økonomien min, da jeg gikk ut igjen med noen bøker :) Vi var også på The Globe, som også vår ekstremt awesome, dog ikke for økonomien, igjen. Spesielt med tanke på at David Tennant hadde vært der litt over en måned før oss, med bryllupssermoni og greier! Åh, det var så mye kule Shakespeare-greier der at jeg lengter tilbake hele tida! Men kanskje høydepunktet på turen for meg, som er en over gjennomsnittlig fan av Tudor-England og Henry VIII, så var nok Hampton Court det beste! HERRE.GUD, det er helt vanvittig svært! I tillegg var vi veldig heldige med været den dagen, da det var sol og nærmest sommer hele dagen. Akk, om jeg ikke var anglofil før vi dro til London, så er jeg det hvert fall nå<3 

Æsj, og teite bildeopplaster, for nå hadde jeg tenkt å laste opp noen bilder, men neida. Så da blir det bare to, gitt. 


Ah, fare for at jeg må tilbake hit!


Fare for at jeg må tilbake hit også! Jeg var rett og slett i himmelen under oppholdet på Hampton Court, men er det rart da? 

Og jada, anglofil eller ikke - jeg har kommet inn på de universitetene jeg søkte på i Skottland!!! :D Så anglofilisme, Storbritannia, te, slott og nydelig landskap - jeg kommer til høsten!

Én kommentar

Ida Sundae

16.04.2012 kl.15:23

london ruler!! :D

heldig som skal studere i skottland. bare gled deg!!! jeg anbefaler virkelig Stirling, ikke at jeg har studert der, men har vært på campus, suuuperfint.. og tror det er bra studentliv/samhold. Jeg bodde bare rett borti gata fra skolen.. :)

Skriv en ny kommentar

hits